Palics Helyi Közösség
srpski | magyar | English Ma 2022. 10. 1., szombat van.
   HÍREK HELYI KÖZÖSSÉG PALICSI UTCÁK ESEMÉNYEK FÉNYKÉP GALÉRIA   

HÍREK

Mikulásfutás Palicson

[2017.12.04. 09:20]

RAJZPÁLYÁZAT:

Kedves Gyerekek, óvodások és iskolások! Várjuk a Mikulásfutás vagy Tél témára, bármilyen technikával készült képzőművészeti alkotásaitokat. A munkáitokat juttassátok el a palicsi helyi közösség irodájába (Spliti fasor 1.) legkésőbb 2017. december 6-ig, szerdáig. Minden beérkezett munkát ki fogunk állítani december 10-én a palicsi Vigadó (Nagyterasz) emeleti konfereciatermében. A hivatalos eredményhirdetésre a futam napján, vasárnap, 2017. december 10-én kerül sor 10 órai kezdettel a Vigadó konferenciatermében.

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS:

A Mikulásfutás legfiatalabb résztvevőit kézműves foglalkozás is várja a verseny napján, azaz december 10-én 10 és 12 óra között a Vigadó (Nagyterasz) emeleti konfereciatermében. A részvétel ingyenes, és az elkészült munkákat hazavihetitek.

MIKULÁSFUTÁS:

Sportolóknak és rekreálóknak, fiataloknak és időseknek, egyéneknek, családoknak, iskoláknak és munkaszervezeteknek – mindenkinek, aki szereti a Mikulást! 2017. december 10-én, vasárnap, 11 órai kezdettel, Mikulásfutást szervezünk Palicson. Rajt a Zenepavilonnál. A résztvevők körpályán futnak vagy sétálnak 1 órán keresztül, vagy legalább 1 kört. Minden résztvevő gyermek emlékérmet kap. A részvétel feltétele: Mikulásjelmez vagy sapka viselete. Bővebb tájékoztatás: 060/556 03 70

 

SZERVEZŐK:

Szerb Ultramaraton Szövetség

Palics Helyi Közösség

Palics Magyar Művelődési Egyesület

Palicsi Park kft.

435_1.jpg

További hírek...

 
::Kiemeljük::
- Helyi polgárok az európai közéletben - hálózat a polgári részvétel erősítéséért

- Közbeszerzések szabályzata

- A honlap kidolgozását a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta

- Palicsi utcák

- Mondja el véleményét VENDÉGKÖNYVÜNKBEN

- Palics képe az űrből nézve

- Testvérvárosok polgárainak találkozója Érsekhalmán

::Időjárás::
::Linkek::