Palics Helyi Közösség
srpski | magyar | English Ma 2023. 9. 25., hétfő van.
   HÍREK HELYI KÖZÖSSÉG PALICSI UTCÁK ESEMÉNYEK FÉNYKÉP GALÉRIA   

HÍREK

Megkezdődik a szemeteskukák kiosztása Palicson

[2016.12.26. 14:38]

A Köztisztatási és Parkosítási KKV értesíti a palicsi polgárokat, hogy a héten megkezdik az ingyenes szemeteskukák kiosztását a palicsi háztartások számára.

A kukák kiosztása a következÅ‘ sorrendben folyik majd:

2016. december 27-tÅ‘l 30-ig a Horgosi út mentén

2017. január 9-tÅ‘l a Dubrovnik utca mentén található és a Palicsi-tó körüli településrészen

Az összes palicsi háztartás, amely havidíjat fizet a Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalatnak, ingyenes kukára jogosult.

A napi kiosztási kapacitás 100-120 darab, igy a közvállalat munkatársai a helyi közösség területén egész január folyám folytatják a kiosztást. Minden háztartásba két alkalommal kísérlik meg a kézbesítést. Sikertelen kézbesítés esetén, a helyi közösség kérelmére, a nem kézbesített kukák a helyi közösség épületében kerülnek elhelyezésre, hogy a polgároknak, akik nem tudták otthon átvenni a tárolót, ne kelljen a hulladéklerakó központig utazniuk az átvételért.

A Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat ügyfelei a kiosztott kukák használatával jelzik, hogy a közvállalat elÅ‘fizetÅ‘i. Mivel minden háztartás, amely fizeti a díjat, kap kukát, azt a jövÅ‘ben köteles a szemét elhordásának napján kihelyezni (amennyiben van elszállítandó háztartási hulladéka), ugyanis ezzel jelzi a közvállalat munkatársainak, hogy a közvállalat elÅ‘fizetÅ‘je.

A félreértések elkrülése végett kérünk minden kedves lakost, hogy a kukákat rendeltetésszerűen használja, és csütörtökönként, az esetleges többi elszállítandó szeméttel együtt, helyezze ki a kapott kukát a ház elé, a megfelelÅ‘ helyre. EllenkezÅ‘ esetben megtörténhet, hogy a kihelyezett hulladék (zsákban, különbözÅ‘ nem megfelelÅ‘ tárolókban stb.) nem kerül elszállításra!

Amennyiben egy háztartás más tárolókban is kihelyez hulladékot az elszállítás napján, és mellette ott a közvállalat által kiosztott kuka is, akkor természetesen minden más tárolóból is elszállitásra kerül a hulladék.

Köszönjük a palicsiak megértését és közreműködését!

415_1.jpg

További hírek...

 
::Kiemeljük::
- Helyi polgárok az európai közéletben - hálózat a polgári részvétel erősítéséért

- Közbeszerzések szabályzata

- A honlap kidolgozását a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta

- Palicsi utcák

- Mondja el véleményét VENDÉGKÖNYVÜNKBEN

- Palics képe az űrből nézve

- Testvérvárosok polgárainak találkozója Érsekhalmán

::Időjárás::
::Linkek::