Palics Helyi Közösség
srpski | magyar | English Ma 2022. 9. 24., szombat van.
   HÍREK HELYI KÖZÖSSÉG PALICSI UTCÁK ESEMÉNYEK FÉNYKÉP GALÉRIA   

HÍREK

Mikulásfutás

[2015.11.18. 08:03]

RAJZPÁLYÁZAT:

Kedves Gyerekek, óvodások és iskolások! Várjuk a Mikulásfutás témára, bármilyen technikával készült képzőművészeti alkotásaitokat. A munkáitokat juttassátok el a palicsi helyi közösség irodájába (Spliti fasor 1.) legkésőbb 2015. november 27-ig, péntekig. Minden beérkezett munkát ki fogunk állítani december 1. (kedd) és december 3. (csütörtök) között a palicsi Vigadó (Nagyterasz) emeleti konfereciatermében. A hivatalos eredményhirdetésre csütörtökön, 2015. december 3-án kerül sor 18 órai kezdettel a Vigadó konferenciatermében.

ÚJDONSÁG! KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS:

Ettől az évtől kezdve a Mikulásfutás legfiatalabb résztvevőit kézműves foglalkozás is várja a verseny napján, azaz december 6-án 10 és 12 óra között a Kisvendéglő parkolóján felállított sátorban. Az elkészült munkákat hazavihetitek.

MIKULÁSFUTÁS:

Sportolóknak és rekreálóknak, fiataloknak és időseknek, egyéneknek, családoknak, iskoláknak és munkaszervezeteknek – mindenkinek, aki szereti a Mikulást! 2015. december 6-án, vasárnap, 11 órai kezdettel, Mikulásfutást szervezünk Palicson. Rajt a Kisvendéglő előtt. A résztvevők körpályán futnak vagy sétálnak 1 órán keresztül, vagy legalább 1 kört. Minden résztvevő emlékérmet kap. A részvétel feltétele: Mikulásjelmez vagy sapka viselete. Bővebb tájékoztatás: 060 556 03 70

SZERVEZŐK:

  • Szerb Ultramaraton Szövetség
  • Palics Helyi Közösség
  • Palics Magyar Művelődési Egyesület
  • Park Palics kft.

386_1.jpg

További hírek...

 
::Kiemeljük::
- Helyi polgárok az európai közéletben - hálózat a polgári részvétel erősítéséért

- Közbeszerzések szabályzata

- A honlap kidolgozását a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta

- Palicsi utcák

- Mondja el véleményét VENDÉGKÖNYVÜNKBEN

- Palics képe az űrből nézve

- Testvérvárosok polgárainak találkozója Érsekhalmán

::Időjárás::
::Linkek::