Palics Helyi Közösség
srpski | magyar | English Ma 2022. 9. 24., szombat van.
   HÍREK HELYI KÖZÖSSÉG PALICSI UTCÁK ESEMÉNYEK FÉNYKÉP GALÉRIA   

HÍREK

Sikeres volt a palicsi nyári napközi

[2015.08.24. 07:58]

Az idei nyári szünetben a Palics Helyi Közösség és a Palics Magyar Művelődési Egyesület Nyári Napközit szervezett a palicsi helyi közösségben 5-től 12 éves korú gyermekek számára. Az összesen több mint 100 résztvevő jó társaságban kézműves foglalkozásokon, társasjátékokban, kirándulásokon vehetett részt. Összesen négy héten keresztül minden munkanapon délelőtt 9-től 13 óráig pedagógusok vezetésével különböző fejlesztő, kreatív, szórakoztató foglalkozásokra került sor. A tábor keretein belül ellátogattak a Palicsi Állatkertbe és a Furioso lovas tanyára is. Két alkalommal is vendégül látták a Longinus lovagrend tagjait, akik színvonalas bemutatójukkal lenyűgözték a résztvevőket.

A táborba átlagosan naponta 40 gyerek jött el, akik számára a szervezők uzsonnát is biztosítottak. A tábor célja többek között az volt, hogy a nyári szünidőben tartalmas, játékos, élményekkel teli, fejlesztő programot nyújtson a gyermekek számára, és lehetőséget adjon a szabadidejük hasznos eltöltésére.

A Nyári Napközi megvalósítását a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság, valamint a Tartományi Gazdasági, Foglalkoztatási és Nemi Egyenjogúsági Titkárság támogatta.

A Palics Magyar Művelődési Egyesület a tanév közben is programokat biztosít a fiatalság számára. A már megszokott szakosztályok (néptánc, citera, irodalmi, színjátszó, kézműves, képzőművészeti) mellett rendszeresen szerveznek majd a napközihez hasonló foglalkozásokat, táncházakat, lesz karácsonyi és húsvéti játszóház, farsangi jelmezbál…

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

363_1.jpg

További hírek...

 
::Kiemeljük::
- Helyi polgárok az európai közéletben - hálózat a polgári részvétel erősítéséért

- Közbeszerzések szabályzata

- A honlap kidolgozását a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta

- Palicsi utcák

- Mondja el véleményét VENDÉGKÖNYVÜNKBEN

- Palics képe az űrből nézve

- Testvérvárosok polgárainak találkozója Érsekhalmán

::Időjárás::
::Linkek::