Palics Helyi Közösség
srpski | magyar | English Ma 2023. 9. 25., hétfő van.
   HÍREK HELYI KÖZÖSSÉG PALICSI UTCÁK ESEMÉNYEK FÉNYKÉP GALÉRIA   

HÍREK

Június 5-én helyi közösségi választások

[2011.04.20. 08:46]

Június 5-ére tűzte ki a városi képviselÅ‘-testület elnöke a helyi közösségi választásokat. A legutóbbi óta négy év telt el, most 48 nap áll az érintettek rendelkezésére, hogy a választásokra felkészüljenek.

Slavko Parać, a vkt elnöke kiemelte, a választási bizottság bonyolítja le a szavazást, hozzájuk már ma lehet kérdésekkel fordulni.

– A választásokat mind a 36 helyi közösségben kiírjuk, összesen 9 millió dinár áll a rendelkezésünkre, kevesebb mint a legutóbbi választásokon, 2007 júliusában – mondta Parać.

 

247_1.jpg

Újságírói kérdésre, mely a mišićevóiak önálló helyi közösséggé való nyilvánítására vonatkozott, Parać elmondta, a választások ettÅ‘l függetlenek, amennyiben napirendre tűzik és a képviselÅ‘-testület pozitívan dönt a kezdeményezésrÅ‘l, akkor rendkívüli választásokat tartanak majd ebben a helyi közösségben.

A vkt elnöke kiemelte, korrekt, nyílt kampányra számít, véleménye szerint a helyi közösségi választások esetében nincs szükség nagy ideológiákra, itt a konkrét problémákra kell megoldást találni, azokat megoldani, a polgároknak pedig jobb, élhetÅ‘bb környezetet biztosítani. Aki ezt meg tudja valósítani, az ér el sikereket ezen a választáson.

Forrás: Tómó Margaréta, Magyar Szó

További hírek...

 
::Kiemeljük::
- Helyi polgárok az európai közéletben - hálózat a polgári részvétel erősítéséért

- Közbeszerzések szabályzata

- A honlap kidolgozását a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta

- Palicsi utcák

- Mondja el véleményét VENDÉGKÖNYVÜNKBEN

- Palics képe az űrből nézve

- Testvérvárosok polgárainak találkozója Érsekhalmán

::Időjárás::
::Linkek::