Palics Helyi Közösség
srpski | magyar | English Ma 2024. 6. 13., csütörtök van.
   HÍREK HELYI KÖZÖSSÉG PALICSI UTCÁK ESEMÉNYEK FÉNYKÉP GALÉRIA   

HÍREK

Meghívó vállalkozóknak

[2010.06.14. 12:15]

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a Palicsi Vállalkozók Fórumának tizennegyedik összejövetelére, amelyet 2010. június 16-án, szerdán tartunk 19 órai kezdettel, ezúttal is a Palics Helyi Közösség nagytermében (cím: Palics, Spliti fasor 1.).

128_4.jpgA PAVAFO következÅ‘ összejövetelének témája a stratégiai tervezés. Meghívott elÅ‘adónk Csanádi Attila vállalkozó és menedzser, a HRK Consulting tanácsadó cég igazgatója lesz, elÅ‘adásának témája pedig A stratégia fontossága az üzleti életben. Ezúttal arról hallhatnak a vállalkozók, hogyan kell célt kitűzniük maguk elé, amit azután munkájukkal meg is tudnak valósítani. A beszélgetés során konkrét kérdéseket is fel lehet tenni.

Egyúttal arról is tájékoztatjuk Önt, hogy a szerdai elÅ‘adást követÅ‘en nyári pihenÅ‘t tartunk, míg a következÅ‘ PAVAFO összejövetelt szeptember közepére tervezzük. Természetesen a nyári hónapokban is a rendelkezésükre állunk, és várjuk kérdéseiket, kéréseiket, hiszen a PAVAFO Egyesületet azért hoztuk létre, hogy segítsük a környékbeli magyar vállalkozókat a mindennapi munkájukban. Ugyanakkor megkérjük, ha hasznosnak tartja munkánkat, akkor tájékoztasson másokat is errÅ‘l, hogy minél többeknek segíthessünk.

Számítunk minden vállalkozó és vállalkozni szándékozó személy jelenlétére.

 

128_1.jpg

 

128_2.jpg

 

128_3.jpg

További hírek...

 
::Kiemeljük::
- Helyi polgárok az európai közéletben - hálózat a polgári részvétel erősítéséért

- Közbeszerzések szabályzata

- A honlap kidolgozását a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta

- Palicsi utcák

- Mondja el véleményét VENDÉGKÖNYVÜNKBEN

- Palics képe az űrből nézve

- Testvérvárosok polgárainak találkozója Érsekhalmán

::Időjárás::
::Linkek::