Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/palic-palics/public_html/pavafo/_common.php on line 20

Notice: Undefined variable: HTTP_SERVER_VARS in /home/palic-palics/public_html/pavafo/rolunk.php on line 7
Palicsi Vállalkozók Fóruma :: Rólunk
2023.12.4., hétfő

Rólunk
:: Híreink ::


2014.

A Pavafo Egyesület szeretettel várja a tanulni vágyó fiatal szülőket a vállalkozásfejlesztést szolgáló képzéssorozatára.
Az első előadást 2014. november 5-én, szerdán 16-tól 19 óráig tartjuk a palicsi helyi közösség nagytermében.
Bővebben..A Pavafo Egyesület a 2014. évben is a tagsága rednelkezésére áll.

Ha vállalkozó, vagy azt tervezi, hogy saját vállalkozást indít, és kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Egyesületünk elérhető a pavafo@gmail.com e-mail címen. Várjuk jelentkezését!

A Palicsi Vállalkozók Fóruma valójában a Palicson és a környező településeken tevékenykedő magyar vállalkozókat kívánja tömöríteni egy közös érdekvédelmi szervezetbe, ezáltal kielégítve az üzleti társulás fogalmát.

A PAVAFO megalapításakor a következő gondolat vezérelt bennünket: míg az egyének, önállóan tevékenykedve jelentős tásadalmi előrelépést érhetnek el, addig együttes erővel ugyanezt sokkal gyorsabban és hatékonyabban meg tudják valósítani.

A PAVAFO Egyesület hivatalosan 2009. december 7-én alakult meg, de már 2009 februárja óta tevékenykedik. A kezdeményező bizottság ekkor fogadta el az Egyesület alapszabályát és megválasztotta a vezetőséget.

Röviden összefoglalva a Fórum célja összegyűjteni mindazokat a környékbeli vállalkozókat és vállalkozni szándékozó személyeket, akik a gazdaság útvesztőjében maguk próbálnak helyt állni. Magunk is tapasztaljuk, hogy mindennapi munkánk során mennyi akadályba ütközünk, folyton újabb kérdések fogalmazódnak meg bennünk, alapvető információkra lenne szükségünk, amelyekhez azonban csak nehezen vagy egyáltalán nem tudunk hozzájutni. Pedig a mai világban az információ, a tájékozottság legalább akkora fontosságú a gazdasági színtéren való helytálláshoz, mint a többi erőforrás.

Az alapszabály értelmében a PAVAFO egy nem-profitorientált civil szervezet, melynek alapvető célkitűzése a térség gazdasági potenciáljának javítása. A statútumban felsorolt célok a következők:

  • a tagság tájékoztatása
  • tapasztalatcsere
  • képzések szervezése
  • rendezvények szervezése
  • könyvek és más kiadványok megjelentetése
  • együttműködés hasonló hazai és külföldi szervezetekkel.

Az Egyesület legfőbb szerve a közgyűlés, amelynek minden tag a tagja, és évente egyszer ülésezik. A végrehajtó szerv a háromtagú elnökség: Csiszár Molnár Anna elnök, Fehér Frigyes alelnök és Ricz András elnökségi tag. Ők felelnek az Egyesület mindennapi működéséért.

A PAVAFO Egyesület működése során a következő települések magyar vállalkozóit illetve leendő vállalkozóit kívánja megszólítani: Palics, Hajdújárás, Ludas, Királyhalom, Kispiac és Nagyradonovác. Emellett szívesen látunk minden érdeklődőt Szabadka Város többi településéről is.

A 2013. évben a következő projektumok élveznek prioritást:

  • informatív kampány az egyesületről, ezen keresztül a pedig a magánvállalkozás népszerűsítése (saját honlap kidolgozása és beindítása, rövid tájékoztató kiadványok)
  • üzletember-találkozó szervezése
  • szolgáltatásnyújtás a tagoknak: képzések szervezése, partnerközvetítés, pályázatfigyelés stb.
  • hiánypótló tájékoztató füzetek kiadása magyar nyelven